Izvor: Danas, 24.Maj.2023, 13:03

Janko Veselinović osudio pozive Jove Bakića i pitao Anu Brnabić da podnese ostavku

Poslanik poslaničke grupe Ujedinjeni Janko Veselinović osudio je pozive na nasilje profesora Jova Bakića i zatražio od premijerke Ane Brnabić da podnese ostavku, jer je ona najviše zadužena za stanje bezbednosti i zdravlja, a ukazao je da joj ni ponašanje u Skupštini Srbiji ne daje pravo da bude na toj funkciji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Licemerni Tepić i Veselinović: Ograđuju se od Veselinovića, a sede sa njim u poslaničkoj klupi

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Na današnjem skupštinskom zasedanju narodni poslanik Janko Veselinović rekao je da prema predsednici Vlade Srbije ima bivalentan odnos...On je objasnio da je kao premijerku optužuje za sve što smatra da nije ili je učinila i traži njenu ostavku...Premijerka Brnabić u svom izlaganju podsetila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.