Jako nevreme zahvatilo Srbiju

Izvor: Blic, 16.Jun.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme zahvatilo Srbiju

Jako olujno nevreme zahvatilo je čitavu Srbiju, a u Šapcu je pljusak bio praćen gradom veličine klikera.

U delu centra Šapca i prigradskim naseljima, gde je nevreme počelo danas popodne oko 16.30, kanalizaciona mreža nije mogla da primi obilne padavine, pa je većina ulica poplavljena.

U okolini šabačke autobuske stanice voda doseže i do 30 centimetara. Veći deo grada nema jednu fazu struje, nestao je i televizijski i radijski signal.

Služba za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obaveštavanje navodi da će imati detaljnije informacije o šteti koju je nevreme izazvalo u tom kraju.

Poljoporivredne površine u Mačvi zahvatio je grad, a kako saznaje "Blic online" u meteorološkoj službi, pljusak je zahvatio čitavu Srbiju.

U Beogradu će nevreme trajati još oko pola sata do sat, a u nekim delovima zemlje ima sugradice i grada, kako pokazuju radarski snimci.

Jaka kiša sa grmljavinom kreće se sa jugozapada na severoistok zemlje, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.