Jadran ekspres od 15. juna

Izvor: Blic, 09.Maj.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadran ekspres od 15. juna

Železnice Srbije saopštile su danas da od 15. maja počinje prodaja karata za sezonski voz Jadran ekspres, koji će od 15. juna do 1. septembra, jednom nedeljno saobraćati na relaciji Beograd-Split-Beograd, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću.

Voz će polaziti iz Beograda svakog petka u 15.16 sati, a iz Splita svake subote u 18.43 sati, navodi se u saopštenju.

Vozna karta u jednom smeru na relaciji Beograd -Split ili Split-Beograd, u vagonima za sedenje košta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 37,50 evra, a sa ležajevima 45 evra.

Za putovanje u turist kabini karta je 50 evra, u dubl 60, dok karta za singl kabinu košta 80 evra.

Povezane vesti: Beograd proglašen za najbolje turističko mesto u regionu Askmen.com: BiH druga najstrašnija destinacija na svetu Grade se novi objekti na Zlatiboru Na sajmu turizma cene za letovanje niže i do 25 odsto Top destinacije za 2012.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.