Izvor: Blic, 22.Jul.2022, 23:50

JOVAN I BOGDAN SU HEROJI BOSTONA Studenti spasli majku i dete daveljenja u jezeru: "Video sam da guta vodu, dok se sin držano za nju i stezao joj vrat"

Kikinđanin Jovan Gatarić i Bogdan Vračar iz Novog Sada, studenti koji se u SAD nalaze na programu "Work and travel", spasili su iz jezera u Gločesteru kod Bostona, Amerikanku i njenog maloletnog sina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novosađanin i Kikinđanin spasili Amerikanku i njenog maloletnog sina sigurne smrti u bostonskom jezeru

Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2022, 10:49

Dva studenta koja se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama na programu „Work and travel“ spasili su jednu Amerikanku i njenog maloletnog sina u jezeru u mestu Gločester kod Bostona.. Šta se desilo? Naime, Kikinđanin, Jovan Gatarić, i Bogdan Vračar iz Novog Sada, nalaze se u Sjedinjenim Američkim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.