JOŠ POPLAVA: Pola Novog Sada pod vodom

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ POPLAVA: Pola Novog Sada pod vodom

Pola novosadskih ulice je zbog jake kiše koja pada satima večeras poplavljeno vodom, a nisu pošteđeni ni podrumi pojedinih zgrada.

Na Detelinari u ulicama Rumenačkoj, Partizanskoj i Kornelija Stankovića došlo je do zastoja u saobraćaju, jer automobili nisu mogli da se kreću od količine vode po saobraćajnicama.

Ljudi su bili primorani da guraju automobile, kako bi se sklonili od nabujale vode po ulicama.

-Svaki put kada padne jača kiša Novi Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ima problem sa atmosferskim vodama i poplavama. Sve se to povuče nakon pola sata, ali na momenat nastane haos. Međutim, nisam se nadao da će ovolika poplava biti i da ću ostati zaglavljen na sred ulice. Kiša pada i ne vidite koliko vode ima po ulicama. Automobli je samo stao i nije bilo mogućnosti da se pokrenem. Morao sam da se sklonim, pa smo prijatelj i ja gurajući pomerili automobil kako ne bi smo napravili veću gužvu- kaže Dejan Reljić s Detelinare.

Slično je bilo i na Bulevaru cara Lazara, ali i u Maksima Gorkog, te u užem centru grada, kao i u većini ulica na sremskoj strani pogotov u Petrovaradinu. Kod svih podvožnjaka zadržavaju se ogromne količine vode koje automobili ne mogu da savladaju. Naročito je teško na prilazima gradu iz pravca Temerina.

Nadlanu / izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Novi Sad: Vanredna situacija zbog poplava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2015, 08:18

Veliko nevrijeme je jučer pogodilo Srbiju. Osim jake kiše koja pada gotovo cijeli dan u Novom Sadu je pola novosadskih ulica zbog jake kiše poplavljeno, a nisu pošteđeni ni podrumi pojedinih zgrada, piše Blic...Na Detelinari u ulicama Rumenačkoj, Partizanskoj i Kornelija Stankovića došlo je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.