JEZIVO! EKSPLOZIJA RAZNELA NEDELJKA: Nesrećnog radnika detonacija je odbacila nekoliko metara i OTKINULA MU GLAVU I RAME (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Dec.2020, 20:27

JEZIVO! EKSPLOZIJA RAZNELA NEDELJKA: Nesrećnog radnika detonacija je odbacila nekoliko metara i OTKINULA MU GLAVU I RAME (FOTO)

Nedeljko T. (65), radnik firme "Ening energetika", poginuo je, dok je njegov kolega Zoran P. (66) teško povređen u eksploziji boce CO2, koja je u petak oko 9.45 pukla na parkingu zgrade Radio-televizije Srbije u Aberdarevoj ulici u Beogradu. Osim njih dvojice, lakše je povređen i N. P. (50), navodno vozač na televiziji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA KOD RTS-a RAZNELA JE NEDELJKA! Nesrećnog radnika detonacija odbacila, otkinula mu GLAVU i RAME

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020

Teška eksplozija odbacila je nesrećnog čoveka i raznela ga..Nedeljko T. (65), radnik firme "Ening energetika", poginuo je, dok je njegov kolega Zoran P. (66) teško povređen u eksploziji boce CO2, koja je danas oko 9.45 pukla na parkingu zgrade Radio-televizije Srbije u Aberdarevoj ulici u Beogradu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Detalji eksplozije u Beogradu: Samo dvije stvari ostale čitave u autu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2020

BEOGRAD - Automobil u kojem se dogodila eksplozija u Aberdarevoj ulici u Beogradu, ispred RTS-a, pri čemu je poginuo jedan radnik firme "Ening inženjering", toliko je demoliran da takva slika dugo nije viđena na ulicama Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.