JEZIV HUMOR ALBANACA: Reklamiraju rasprodaju organa Srba!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2013, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV HUMOR ALBANACA: Reklamiraju rasprodaju organa Srba!

Sajt Žuta kuća klinika Albanija smišljen je da bi se Srbi ponizili i izvrgli ruglu. Glavni „pacijenti“ su Jeremić i Del Ponte

BEOGRAD - Mučenje i uvrede nikome normalnom nisu duhovite!

Koliko neko može biti monstruozan u šovinizmu i mržnji prema jednom narodu, odlično ilustruje albanski sajt Žuta kuća klinika Albanija, koji promoviše trgovinu srpskim organima, a pokušava da Srbe izvrgne ruglu i obezvredi ih.

Vređaju Jeremića
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Među glavne „klijente“ koji su tobože podvrgnuti lečenju u toj kući kreatori sajta su svrstali Vuka Jeremića, Karlu del Ponte, Dika Martija i psa jedne Albanke. Svi oni, osim psića koji je dobio srpska pluća, svojski su na ovom sajtu ismejani, a ispod fotografije Vuka Jeremića čak piše da je „svoj oštećeni mozak zamenio svinjskim“.

- Nakon transplantacije se osećam odlično. Hvala ti, Žuta kućo! Radim i uživam u životu kao nikad ranije - navodi se u citatu Jeremića.

Pluća za kuče

Dik Marti se navodno žali „da je više puta probao različite tretmane na drugim mestima u svetu, ali da nije uspeo da pronađe šta nije u redu s njegovim mozgom“.

- Nakon što sam upoznao najnoviju tehnologiju u Žutoj kući, ja sam optimista - kobajagi kaže Marti.

I Del Ponteova, koja, kako se navodi, nije imala pojma šta se tu radi, ne krije oduševljenje nakon što joj je sve „duboko objašnjeno“. Da bi stvar bila monstruoznija, na kraju je dodata i izjava izvesne Ule Asvik, koja se istraumirala kad su njenom kučetu otkazala pluća, sve dok problem nije rešen pomoću „srpskih“ pluća.

(M. M.)

„Nova kolekcija Srba“

Druge „šale“ na ovom sajtu su, recimo, oglasi poput: „Ne propustite novu kolekciju Srba“ili „Štitimo okolinu reciklirajući vas“. Postoji i deo s naslovom „Za etničke Srbe“, koji mogu da iskoriste privilegije „besplatnog transporta, besplatnog prvog pregleda, a imaju i specijalne ponude, kao i pravo na posete“. O zadovoljstvu klijenata, piše u oglasu, svedoči više od dva miliona zadovoljnih kupaca i više od tri miliona transplantacija. Inače, sajt je napravljen na albanskom i engleskom jeziku, a ima i svoju Fejsbuk stranicu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.