Izvor: Blic, 21.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JEDNO ZNAMO, MALA NEĆE BITI DRUKARA" Tetkin tvit o sestričini je prvo izazvao SMEH, a onda otvorio OVO VAŽNO PITANJE

"Dakle, sestra ima ćerku od sedam godina. I juče izbio haos, zove moju mamu, brata, svi smo na nogama jer je detetu odjednom opala kosa iznad čela. Išli da da krv, krvna slika u redu. Hoćemo da je smestimo u dečju bolnicu zbog daljih analiza, razmišljamo kog doktora da zovemo, panika... Mala sve vreme ćuti, čak i kad je išla krv da joj se vadi. Sad je već spremaju psihički da će ići u bolnicu. Uveče sestra sela da priča sa njom, kad kaže mala: uzela je mutilicu za kafu, upetljala joj se kosa, i ona je - iščušala pramen i sakrila sve to. Pa ti imaj dete!!!"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEĆE BITI DRUKARA" Tvit BESNE tetke obišao internet! Prvo izazvao SMEH a onda se poteglo VAŽNO PITANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020

Jedna tviterašica objavila je na svom nalogu problem koji je nastao sa detetom njene sestre. Prvo je izazvao smeh a potom i brojne reakcije...- Dakle, sestra ima ćerku od sedam godina. I juče izbio haos, zove moju mamu, brata, svi smo na nogama jer je detetu odjednom opala kosa iznad čela. Išli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.