Izvršena primopredaja migova! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršena primopredaja migova! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu simbolično su danas, nakon prikaza "Sloboda 2017" na batajničkom aerodromu, obavili primopredaju migova koje je Srbija nabavila od Rusije.

Vučić je još jednom zahvalio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ministru Šojguu na divnom poklonu i podršci.

Galerija

"Nadam se da ćemo našu saradnju uvećavati. Hvala vama lično na ogromnom anagžovanju. Živela Sbrija i srpsko-rusko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prijateljstvo", poručio je Vučić koji je Sojguu predao jedan od šest paradnih bodeža sa serijskim brojevima migova.

Paradni bodeži biće izloženi u Vojnom muzeju u Rusiji.

Galerija

Migove 29 Srbija je nabavila od Rusije pod najboljim mogućim uslovima.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Šojguom

Izvor: RTS, 20.Okt.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u vili "Mir" sa ministrom odbrane Ruske Federacije Sergejem Šojguom o sveukupnim odnosima dveju zemalja. . Istaknut je značaj tradicionalnih odnosa i potreba donošenja konkretnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.