Izvor: Danas, 13.Nov.2023, 22:54

Izraelska vojska tvrdi da je pronašla komandni centar Hamasa ispod dečje bolnice

Portparol izraelske vojske kontra-admiral Daniel Hagari izjavio je večeras da su elitna jedinica pomorskih komandosa i oklopna brigada upale u dečju bolnicu Rantisi u Gaza Sitiju gde su se sklonili operativci Hamasa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"OVDE SU DRŽANI TAOCI" Komandni centar Hamasa otkriven ispod dečije bolnice u Gazi, IDF: Našli smo prsluke za bombe samoubice, granate i puške (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Nov.2023

Elitna jedinice izraelskih trupa izvršili su raciju na bolnicu Rantisi u gradu Gazi, koja inače leči decu, i otkrili da su se tamo sakrivali pripadnici militantne grupe Hamas, izjavio je večeras portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), kontraadmiral Danijel Hagari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.