Izvor: Danas, 03.Jul.2023, 12:50

Izrael i Palestinci: Velika vojna akcija u izbegličkom kampu na Zapadnoj obali, najmanje osam ubijenih

EPA Izraelska vojska pokrenula je veliku operaciju na izbeglički kamp Dženin na severu Zapadne obale. Operacije je počela višestrukim napadima dronova, a na sa snimcima na društvenim mrežama vidi se dim kako se diže iz stambenog bloka. Palestinsko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je ubijeno najmanje osam Palestinaca, a više od 50 ranjeno u sukobima […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUKTI NA BLISKOM ISTOKU Izrael pokrenuo NAJVEĆU vojnu operaciju poslednjih godina, izbeglički kamp na meti dronova

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Izrael je započeo veliku vazdušnu i kopnenu ofanzivu na grad Dženin na okupiranoj Zapadnoj obali, najveću vojnu operaciju na palestinskoj teritoriji poslednjih godina, dok nasilje nastavlja da raste.

Nastavak na Blic...

U velikoj izraelskoj vojnoj operaciji u Dženinu ubijeno osam Palestinaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2023

Danas je osam Palestinaca ubijeno i na desetine ranjeno u izraelskoj vojnoj operaciji u Dženinu na okupiranoj Zapadnoj obali, saopštilo je palestinsko Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Izrael i Palestinci: Nastavljena vojna operacija u izbegličkom kampu, najmanje 10 ubijenih, hiljade evakuisane

Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 08:05

ALAA BADARNEH/EPA-EFE/REX/ShutterstockIzraelski vojnici u Dženinu Izraelska vojska nastavila je operaciju u palestinskom izbegličkom kampu Dženin na severu Zapadne obale pokrenutu u ponedeljak za koju se smatra da najveća u poslednjih nekoliko godina. Palestinsko Ministarstvo zdravlja saopštilo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.