Izvor: B92, 08.Okt.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju zbog "Prajda"

Beograd -- Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda saopštio je da će zbog održavanje Parade ponosa od subote u 20 do nedelje u 17 časova doći do izmene režima saobraćaja.

Od subote od 20 sati za saobraćaj i parkiranje biti zatvorene Masarikova ulica, Svetozara Markovića i Resavska, od kralja Milana do Nemanjine.

Parkiranje će, osim u garaži u Masarikovoj, biti zabranjeno i u Nemanjinoj ulici, na deonici od Kneza Miloša do Svetozara Markovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U nedelju, 10. oktobra, od četiri sata ujutro, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kneza Miloša, Kralja Milana, Nemanjina, Admirala Geprata, Kraljice Natalije, Resavska, Mišarska, Kralja Milutina, ulica Svetozara Markovića, Njegoševa, Dobrinjska, Birčaninova i Vojvode Milenka.

Preporučeni alternativni pravci za saobraćaj su Savska ulica, karađorđeva, Bulevar vojvode Bojovića, Terazije, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, beogradska, Trg Slavija, Bulevar oslobođenja, Autokomanda i autoput.

Vozila će moći da se kreću i pravcem Brankov most, Zeleni venac, Terazijski tunel, Dečanska ulica, Trg Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom do Trga Slavija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promene u saobraćaju zbog Parade ponosa

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 01:05

Zbog održavanja „Parade ponosa”, večeras od 20 časova biće zatvorene Masarikova, Svetozara Markovića i Resavska i Nemanjina od ulice Kneza Miloša do Svetozara Markovića, zabranjeno je parkiranje i zatvorena garaža u Masarikovoj. ..Sutra od 4 časa ujutru za saobraćaj će biti zatvorene ulice:...

Nastavak na Blic...

"Parada ponosa" sutra u Beogradu

Izvor: S media, 09.Okt.2010

Sutrašnja gej-lezbijska manifestacija "Parada ponosa", pod nazivom "Da šetamo zajedno", predvidja okupljanje učesnika u parku "Manjež" od 10 do 11 sati, a zatim šetnju Nemanjinom, ulicom Kneza Miloša i Masarikovom do Studentskog kulturnog centra, najavili su organizatori...Učesnici će u park...

Nastavak na S media...

Izmene režima saobraćaja tokom Parade ponosa

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2010

Beogradske ulice - Masarikova, Svetozara Markovića i Resavska, od Kralja Milana do Nemanjine, danas od 20 sati će, zbog održavanja "Parade ponosa", biti zatvorene za saobraćaj.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.