Izmena režima saobraćaja na deonici puta Rudnik - Preljina

Izvor: Blic, 23.Jun.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja na deonici puta Rudnik - Preljina

Na deonici magistralnog puta M-22 Rudnik - Preljina od danas do 20. avgusta biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na održavanju dva mosta preko reke Despotovice, saopštili su "Putevi Srbije".

Tokom izvođenja radova, saobraćaj na oba mosta će se odvijati naizmenično jednom kolovoznom trakom, navedeno je u današnjem saopštenju.

Iz "Puteva Srbije" apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustava saobraćaja u tunelima na granici sa Crnom Gorom

Izvor: Blic, 23.Jun.2011

Zbog sanacije tri uzastopna tunela na magistralnom putu M-21, na deonici Prijepolje - Gostun - do granice sa Crnom Gorom, saobraćaj će biti obustavljen sutra i u ponedeljak, 27. juna, najavilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije", dok za subotu i nedelju, na toj deonici puta, nisu planirane obustave...Sutra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.