Izložba najboljih fotografija

Izvor: B92, 17.Maj.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba najboljih fotografija

Beograd -- Organizacija "Vorld pres foto" otvorila je izložbu radova nagrađenih na konkursu za najbolju fotografiju u 2008. u Domu omladine.

Izložbu najboljih radova fotoreportera i fotografa iz celog sveta su otvorili ambasador Kraljevine Holandije u Srbiji Ron van Dartel, ambasador misije OEBS u Srbiji Hans Ola Urstad, predstavnica organizacije "Vorld pres foto" iz Amsterdama Femke van der Valk i ministar kulture RepublikeSrbije Nebojša Bradić.

Van Dartel, Urstad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Bradić zadovoljni su što je ovakva izložba najboljih fotografija otvorena u Beogradu i pozvali su što veći broj ljudi da dođu da vide najbolje fotografije u 10 kategorija po izboru "Vorld pres foto".

Oni su podsetili da se izložba održava u isto vreme u više gradova u svetu.

Predstavnica organizacije "Vorld pres foto" Femke van der Valk je posle otvaranja izjavila da samo 12 fotoreportera i fotografa iz Srbije šalje radove na konkurs i izrazila želju da se taj broj poveća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.