Izleteli s puta kod Obrenovca, jedan mrtav!

Izvor: Mondo, 03.Maj.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izleteli s puta kod Obrenovca, jedan mrtav!

Muškarac (35) poginuo je protekle noći kada je njegov automobil sleteo s Obrenovačkog druma u Beogradu

Foto: MONDO, Mario Milojević

U toj nesreći povređena je i jedna 35-godišnja žena, rekli su u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da se nesreća dogodila oko 2.50 i da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a da je druga ekipa ukazla pomoć ženi (35) i prevezla je na Vojno-medicinsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << akademiju.

Ubio ga sopstveni automobil!

Jedan pešak je povređen jutros oko 6.45 u saobraćajnoj nezgodi u Ustaničkoj ulici, dok je sinoć u saobraćajnoj nezgodi oko 22.25 u Ulici kralja Vladislava u Batajnici lakše povređena devojka (27), koja je lekarski zbrinuta na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 94 puta, od čega je 11 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i osobe sa bolom u grudima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.