Izdato novo upozorenje: Stiže nevreme praćeno pljuskovima i grmljavinom

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdato novo upozorenje: Stiže nevreme praćeno pljuskovima i grmljavinom

Vetar će nositi sve pred sobom.

Do 23 časa u Beogradu, Sremu, Banatu, na zapadu i jugozapadu Srbije, kao i u Šumadiji mestimično sa kratkotrajnom kišom, plјuskovima i grmlјavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

FOTO: Printscreen RHMZ

Snažno nevreme večeras je pogodilo loznički kraj, a šteta koju je pričinio grad veličine manjeg oraha još se procenjuje.

Sutra u većem delu promenljivo oblačno i malo svežije mestimično >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, na istoku i jugoistoku pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša od 28 na zapadu do 32 stepena na istoku i jugoistoku.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Svežije sa kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 01:20

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima povremeno, a na istoku i jugoistoku sunčano i malo toplije...Jutarnja temperatura do 21 stepen, tokom dana od 26 stepeni do 33 stepena. Vetar će biti slab do umeren severni i severozapadni...U Vojvodini malo niža temperatura u odnosu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.