Izdato hitno upozorenje: U ovim krajevima ima da lije kao iz kabla

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdato hitno upozorenje: U ovim krajevima ima da lije kao iz kabla

Meteoalarm na snazi.

Prema najavama meteorologa do 19 časova na području jugozapadne Srbije, Rasinskog okruga i na jugu Banata lokalna pojava plјuskova i grmlјavina.

FOTO: Printscreen RHMZ

Meteorolozi navoda da će olačnost koja na području južnog Banata (okolina Vršca) uslovlјava plјuskove sa grmlјavinom, uz kratkotrajnu pojavu grada, u narednih sat vremena premeštaće se ka Rumuniji.

Sutra, pretežno sunčano i toplo, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje se pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom sa najvećom verovatnoćom u brdskoplaninskim predelima i severozapadu Srbije. Vetar slab i umeren, u donjem Banatu i Podunavlju umeren i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 23, najviša od 30 do 34 stepeni.

Do 9. septembra promenljivo, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom češćim u prvoj polovini perioda. Temperatura oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine. Dnevna temperatura u porastu od druge polovine period.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.