Izboden mladić, branio devojčice od silovatelja?

Izvor: Mondo, 18.Avg.2018, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden mladić, branio devojčice od silovatelja?

D.M. (29) iz Aleksinca zadobio je noćas više posekotina nanetih nožem dok je, kako tvrdi, branio dve devojčice od trojice muškaraca.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

On je nakon zbrinjavanja u aleksinačkoj Opštoj bolnici prebačen u niški Klinički centar, i prema prvim informacijama reč je uglavnom o površinskim ranama po rukama i nogama, prenose beogradski mediji.

Mladić tvrdi da se stravično događaj odigrao oko tri sata iza ponoći u parku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovom gradu, prenosi "Telegraf."

"Džogirao sam kroz park kada sam čuo zapomaganje nekog deteta. Krenuo sam u pravcu iz kog je dopirala vriska i video starijeg čoveka kako pokušava da siluje devojčicu uzrasta od sedam do deset godina",  rekao je.

"Dete je pokušavalo da mu se istrgne, odeća joj je bila pocepana. Pritrčao sam mu u nameri da odbranim malu kada su iz mraka iskočila još dvojica sa još jednom devojčicom sličnog uzrasta. Skočio sam na njih, kada su izvadili noževe i napali me. Borio sam se sa svom trojicom, a deci sam doviknuo da beže, što su one i učinile", opisao je navodni napad na maloletnice.

Dodaje, da mu je tokom sukoba jedan od napadača prišao s leđa i udario ga nečim nakon čega je izgubio svest i da je sledeće čega se seća da je u bolnici.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da se tuča dogodila u Aleksincu, te da je jedna osoba povređena, ali da nikakvu prijavu pokušaja silovanja nemaju. Radi se na proveri verodostojnosti navoda D.M.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.