Ivanuša: Uvođenje kovid propusnica je poruka da kovid postaje ozbiljan problem

Izvor: Danas, 22.Okt.2021, 08:41

Ivanuša: Uvođenje kovid propusnica je poruka da kovid postaje ozbiljan problem

Situacija u Srbiji u vezi sa korona virusom je teška, a uvođenje kovid propusnica je poruka da kovid postaje ozbiljan problem koji može da se pogorša, izjavio je danas direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanuša: Propusnice poruka da je kovid ozbiljan problem koji može da se pogorša

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2021

Situacija u Srbiji u vezi sa koronavirusom je teška, a uvođenje kovid propusnica je poruka da kovid postaje ozbiljan problem koji može da se pogorša, izjavio je direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša.

Nastavak na N1 televizija...

Kovid 19 u Srbiji: Preminulo 57, novozaraženih 7.696, škole po starom

Izvor: VOA, 22.Okt.2021

U protekla 24 sata, do petka do 15 sati, u Srbiji je od koronavirusa umrlo još 57 osoba, a od 25.161 testiranog, registrovano je 7.696 novoinficiranih, objavljeno je danas na sajtu Ministarstva zdravlja covid-19.rs. Na bolničkom lečenju su 6.733 osobe, od kojih je 278 na respiratoru. Situacija...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.