Ivanjica: Đaci od ponedeljka kreću u školu

Izvor: Blic, 15.Jan.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: Đaci od ponedeljka kreću u školu

U ivanjičkoj opštini i dalje je na snazi vanredna situacija ali će đaci sutra krenuti u školu, saopšteno je nakon sednice Kriznog štaba.

Redovna nastava odvijaće se u svim osnovnim i srednjim školama na gradskom i seoskom području.

Upućen je apel meštanima iz najudaljenijih delova ivanjičke opštine, u kojima ima školske dece, da hitno jave dežurnoj službi (032-662-690) ukoliko put do njih nije pročišćen.

- Deca će od sutra redovno pohađati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastavu jer su se stekli usovi za to. S obzirom da je naša opština veoma prostrana i većim delom brdsko-planinska, postoji mogućnost da u nekom zaseoku nije pročišćen put a dete sutra mora u školu. U tom slučaju molimo da nam se hitno jave kako bismo odmah reagovali i osposobili sporne putne pravce. Vanredna situacija i dalje je na snazi upravo zbog smetova koji su na Goliji i Javoru preko dva metra i nemogućnosti da se svi lokalni i nekategorisani putevi pročiste još neko vreme - rekao je zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivanjica: Ostaje vanredna situacija, đaci kreću u školu

Izvor: B92, 15.Jan.2017

Ivanjica -- Na području opštine Ivanjica i dalje je na snazi vanredna situacija, međutim đaci će sutra krenuti u školu, saopšteno je nakon sednice Kriznog štaba...Redovna nastava odvijaće se u svim osnovnim i srednjim školama na gradskom i seoskom području...Upućen je apel meštanima iz najudaljenijih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.