Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 15:50

Ivana iz Čačka se herojski bori sa dva kancera i ima da poruči samo jedno: "Sa kojim metrom ste vi izmerili moj život?"

Ivana Pajović Kazaković je čula dijagnozu od koje svi strahujemo. Lekari su joj potvrdili da ima rak. Kako sama kaže, nije uradila preventivni skrining, zato je u borbi protiv kancera išla težim putem i na žalost ona je obolela od dva tumora, rak dojke i sarkom mekog tkiva. Međutim ovu ženu nisu napustili ni hrabrost, niti vera u lekare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivana se herojski bori sa dva raka: Poručuje da preventivni pregledi čuvaju zdravlje i život

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 10:30

Značaj preventivnih pregleda ima neproceniv značaj u lečenju svih vrsta raka, a posebno kada je u pitanju karcinom dojke. Ivana Pajović Kazaković nije uradila preventivni skrining, zato je u borbi protiv kancera išla težim putem i nažalost, ona je obolela od dva tumora, rak dojke i sarkom mekog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.