Istina posle 12 godina: Ubili mi sina u Beogradu

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina posle 12 godina: "Ubili mi sina u Beogradu"

Majka mladića koji je pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu 2004. godine Suzan Šutović uspela je posle pravne bitke duge 12 godina da dokaže da je njen sin Petar (24) ubijen.

Foto: screenshot/Facebook

Prema zvaničnoj verziji, mladić se predozirao, ali prošle nedelje londonski islednici su to opovrgli, prenose "Novosti".

Petar je studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu i u januaru 2004. jedne večeri cimer ga je pronašao mrtvog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Dva dana kasnije njegovo telo u krvavoj odeći isporučeno je majci, uglednoj advokatici u Londonu, a zvanično objašnjenje je bilo da se mladić predozirao heroinom.

Tada počinje borba ove žene, koja je tvrdila da njen sin nije bio zavisnik, a sumnju joj je dodatno probudio niz nedoslenosti.

"Mesto zločina je bilo iscenirano. Urađena je naknadno druga obdukcija, kojom je potvrđeno da Petru nedostaju srce i pankreas. Na licu i telu bile su vidljive mnogobrojne povrede", izjavila je Šutović britanskim medijima u godinama dok je tražila istinu o Petru, s pretpostavkom da je njen sin ubijen zbog trgovine organima.

Sa privatnik detektivima došla je u Srbiju da prikupi dokaze.

Smogla je snage i zajedno s njima fotografila je stan u kome je pronađen Petar, beležeči krvave tragove koji su svedočili o nemilosrdnoj borbi. Uz sve informacije koje je prikupila, tek joj je prošle nedelje zvanično potvrđeno u Londonu da je Petar ubijen.

"Ovo je gorko-slatka pobeda. Niko ne može da zamisli kako je majci koja istražuje smrt svog sina. Zaslužujemo da otkrijemo istinu o Petrovoj smrti", rekla je Suzan Šutović.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POSLE 12 GODINA BORBE: Dokazala da joj je sin ubijen zbog trgovine organima

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2016

MAJKA mladića koji je pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu 2004. godine Suzan Šutović uspela je posle pravne bitke duge 12 godina da dokaže da je njen sin Petar (24) ubijen. Prema zvaničnoj verziji, mladić se predozirao, ali prošle nedelje londonski islednici su to opovrgli.Petar je studirao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.