Izvor: B92, 11.Sep.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ista puska za ubistva i samoubistvo

Leskovac -- Balistickim vestacenjem automatske puske i caura pronadjenih pored lesa najverovatnije Dragana Cedica, sedmostrukog ubice, utvrdjeno je da se radi o pusci kojom je zlocin izvrsen u noci izmedju 27. i 28. jula, saopstila je u sredu leskovacka policija. SUP Leskovac navodi da je istom automatskom puskom izvrseno i samoubistvo te da se "narednih dana ocekuju rezultati DNK analize kao i rezultati obdukcije".

U Leskovcu se sumnjalo da je u pitanju les Dragana Cedica, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvanicni nalazi sa obdukcije i analiza DNK nisu stigli do danasnjeg dana, a svoju sumnju glasno su izrazavali rodbina i prijatelji Cedicevih zrtava. U policiji su govorili da je les identifikovao otac Dragana Cedica i da je zato i predat porodici tako brzo, a ova ga je 24 sata po pronalazenju sahranila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.