Izvor: B92, 28.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet za udruženja invalida

Beograd -- Intertnet provajder Eunet pokloniće svim udruženjima osoba sa posebnim potrebama besplatan ADSL servis za brzi pristup Internetu.

Eunet će i svim članovima tih udruženja odobriti popust od 20 odsto za korišćenje ADSL i dajal-ap priključaka za Internet, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kompanija će na taj način proširiti dobru saradnju koju je imala sa organizacijama kao što je Udruženje studenata sa hendikepom, na sve osobe sa posebnim potrebama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
SBB snizio cene za Internet

Kompanija SBB, najveći provajder kablovskog Interneta, koja je dobila pedesethiljaditog korisnika, najavila je da od sutra smanjuje cene svojih usluga u toj oblasti u proseku za 30 odsto, a u nekim slučajevima cena je i prepolovljena.

"Drastičnim smanjenjem cena SBB namerava da što većem broju korisnika omogući da oseti blagodeti kablovskog Interneta, tehnološki najnaprednijeg modela povezivanja na svetsku mrežu", rekao je direktor kompanije Vladan Aleksić.

On je kazao da SBB trenutno pokriva više od 90 odsto kablovskih Internet priključaka u Srbiji, kao i da kompanija ima najmoderniju optičku strukturu koja korisniku pruža praktično neograničene mogućnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.