Izvor: Beta OMS, 07.Jun.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivni radovi na Bulevaru Zorana Đinđića

Radovi na desnoj traci Bulevara doktora Zorana Đinđića, od Trošarine do raskrsnice sa Sremskom ulicom kompletno su završeni, a obeležena je i horizontalna signalizacija, tako da je ova deonica spremna za saobraćaj. Nakon osposobljavanja kolovoza za saobraćaj uslediće popločavanje trotoara "behaton" pločama. Popločavanje trotoara "behaton" pločama po evropskim standardima omogućiće invalidnim licima znatno lakše kretanje centralnom gradskom zonom.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Grad Niš: Intenzivni radovi na Bulevaru Zorana Đinđića

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jun.2011

/betaoms.com/Radovi na desnoj traci Bulevara doktora Zorana Đinđića, od Trošarine do raskrsnice sa Sremskom ulicom kompletno su završeni, a obeležena je i horizontalna signalizacija, tako da je ova deonica spremna za saobraćaj. Nakon osposobljavanja kolovoza za saobraćaj uslediće popločavanje...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.