Instagram za web ima jednu novinu

Izvor: NovaEnergija.net, 27.Mar.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram za web ima jednu novinu

Ako ste ikada pokušali da se ulogujete na Instagram putem desktop verzije, sigurno niste bili srećni sa onim što ta verzija nudi. Vaš nalog je tamo, možete da vidit svoje poruke i pretražujete fotografije, ali ništa više od toga.
Nedavno se i to promenilo uvođenjem kartice sa obaveštenjima, u gornjem desnom uglu ikona malo srce, koja vam pokazuje fee aktivnosti koje se odnose na vaš nalog. Tako možete videti ako vas je neko zapratio, tagovao, lajkovao vaše fotke ili ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << neki komentar.

To još uvek ne znači da ćete uživati u web verziji, kao i u mobilnoj aplikaciji. Ovaj dodatak daje vam samo aktivnosti u vezi sa vašim nalogom, ne i u vezi sa vašim pratiocima, kao što je to na mobilnom telefonu.
Što se tiče postavljanja fotografija sa web-a, pa to je možda i logično. Kako se sve naše fotografije i stvaraju uglavnom putem telefona, lakši je put da je postavite sa telefona. Osim, ako ne želite da svoju fotografiju doradite i sredite uz pomoć nekog softvera.
Izvor: mashable.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.