Instagram uveo prečicu za emotikone

Izvor: NovaEnergija.net, 15.Sep.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram uveo prečicu za emotikone

Ako ste jedan od onih koji ne mogu da ostavljaju komentare bez ubacivanja barem jednog emotikona kako bi bolje opisali svoje emocije, biće vam drago da znate da ”Instagram” misli na vas. Posle nekoliko meseci testiranja, ”Instagram” je predstavio prečicu za emotikone na Androidu i iOS-u, koja nudi brži pristup ikonicama koje najviše koristite prilikom objavljivanja komentara.
Nećete morati da prolazite kroz ceo sektor sa ikonicama na tastaturi vašeg telefona kada želite da upotrebite >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << neki od emotikona. Novi emotikon bar se neće pojaviti u drugim opcijama u kojima se tastatura koristi, poput odgovora na priče ili prilikom pisanja opisa ispod sopstvenih postova.
Ovakav dodatak je mogao da se očekuje. Čak i 2015. godine, ”Instagram” je znao da je upotreba emotikona važna stvar – a proširen dijapazon emotikona je od tada bez sumnje pomogao njegovoj popularnosti.
Nove personalizovane prečice za emotikone sada su dostupne u najnovijoj verziji ”Instagrama” na Android i iOS uređajima.
Izvor: PC Press
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.