Instagram je uveo promenu koja će oduševiti biznis korisnike

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Feb.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram je uveo promenu koja će oduševiti biznis korisnike

Instagram je uveo promenu koju su njegovi menadžeri već duže želeli, a tom promenom biće omogućeno biznis korisnicima društvene mreže da unapred zakažu svoje objave, piše Tech Crunch.
Ranije je nezvanično nagoveštavano da će na Instagramu biti omogćeni alati koji bi korisnicima mogli slati obaveštenja kada bi, u određeno vreme, trebalo da objave post. Međutim, na Instagramu nije bilo dostupnih funkcija za takvo nešto.
Poslednje izmene na toj društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << omogućile su menadžerima društvenih mreža i drugim korisnicima da pripreme post i čuvaju ga za kasniju objavu. Nažalost, zvanična podrška za raspoređivanje postova ne obuhvata oglase niti je dostupna.
Umesto toga, podrška se dodaje API-ju Instagrama, što znači da softverske aplikacije poput Hootsuite, Sprout Social ili SocialFlow sada imaju pristup toj funkcionalnosti koju mogu koristiti za vlastite proizvode. Iz kompanije Instagram tvrde da je API dostupan svim Facebook i Instagram partnerima.
Hootsuite je jedan od prvih partnera API-ja.
Izvor: Klix.ba
Foto: PIxabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.