Instagram: Top 10+ srpskih modela

Izvor: NovaEnergija.net, 27.Mar.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram: Top 10+ srpskih modela

Kada su nedavno upitali Kevin Shannon-a šta je ono lepo što je čuo za našu zemlju, on je odgovorio ‘Beautiful women‘. S toga, neće vas iznenaditi što je ovonedeljna Instagram top 10 lista malo proširena.
O nekim našim top modelima ste čitali u prethodnim top 10 instagram tekstovima(ovde i ovde), s toga njih nećemo ponavljati jer je tu još mnogo vrednih devojaka koje zavređuju pažnju i mesto na ovoj listi.
 
Antonina Petković >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net <<

Closing @lanvinofficial Merci!! ❤️
A photo posted by Antonina Petkovic (@antoninapetkovic) on Mar 3, 2016 at 1:20pm PST


Antonina Petković je, pre svega, jedna nasmejana i vedra devojčica iz Čačka. Veoma rano otkrivena je na takmičenju za Elite Model Look i vodeći je model agencije Models Inc. – Elite Model Look. Jedna je od najtraženijih devojaka na nedeljama mode u glavnim prestonicama i omiljenije lice za dizajnere širom sveta. Trenutno je, pored ostalog, i jedna od glavnih devojaka u kampanji branda Chloe.
 
2. Mijo Mihaljčić


@aaronohaaron @imgmodels @meansss
A photo posted by Mijo Mihaljcic (@mijomihaljcic) on Feb 29, 2016 at 12:29pm PST


Mijo je specifična devojka čija neobična lepota je čekala strpljivo da bude primećena. Kada se to desilo, ona je takođe postala jedna od omiljenih manekenki za visoku modu. Njena matična agencija je Fox, a viđaćemo je na bilbordima za C&A predstojeću kampanju.
.
3. Nina Seničar


✌️✌ #tbt
A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on Mar 24, 2016 at 1:34pm PDT


Nina je naš najpraćeniji model na Instagramu, svega 175.000 pratilaca. Ona je iz Novog Sada, a njen talenat za gluu otkriven je u Italiji, i od tada više pliva u filmskim vodama. Trenutno živi i gradi svoju karijeru u Los Angeles-u.
4. Sofija Milošević


Sofija make a wish… A year older,hopefully a bit wiser #birthdaygirl
A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on Mar 18, 2016 at 2:21am PDT


Još jedan naš model sa preko 100.000 pratilaca na Instagramu je Sofija Milošević. Ona je naročito, pored uspešne karijere u modelingu, zanimljiva i zapamćena po svojim vezama sa poznatim frajerima, a trenutno je u vezi sa Ademom Ljajićem, igračem fudbalskog kluba Inter.
 
5. Simona Andrejić


Super excited for launh of new magazine Gloria Glam and my new cover #comingoutsoon #april9 #gloriaglam #nyc @saniapuric @zvonkomarkoviccouture @reniesaliba @kallysitaras @whathewears #BTS
A photo posted by Simona Andrejic (@sim_and) on Mar 16, 2016 at 1:56pm PDT


Još jedno Elite-ovo lice, Simona Andrejić. Zahvaljujući neverovatnoj figuri, nju neretko angažuju za reklamne kampanje kupaćih kostima. Na ovoj fotografiji je vidimo kako pozira za novu naslovnicu u kreaciji Zvonka Markovića.
 
7. Bojana Barović


#menshealthmagazine
A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jan 30, 2016 at 3:22am PST


Ona je devojka čije lice smo videli na najviše modnih magazina, koja je najpoznatija javnosti postala nakon učešća u reality programu Survivor. Bojana nam je, takođe, pored svoje karijere prepoznatljiva i po svojoj vezi i veridbi sa Nikolom Rokvićem.
 
8. Dejana Živković


"being happy is a choice , let go of what weighs you down" " ☀️ #3dmodelagency #DejanaZivkovic
A photo posted by Dejana Dea Zivkovic (@dejanazivkovic) on Mar 16, 2016 at 2:51am PDT


Još jedan naš model koji nam je najpoznatiji po reality programu Top model, ali koji je zahvaljujući učešću u istom i otkriven. Dejana Živković je atraktivna devojka iz Beograda koja vrlo često putuje poslom na egzotične destinacije, stoga je njen Instagram profil i vrlo zanimljiv javnosti.
 
9. Bojana Krsmanović


#tbt #redcarpet Dress by my sis @mystical_by_maja_krsmanovic @si_swimsuit
A photo posted by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on Mar 10, 2016 at 12:52pm PST


Još jedna atraktivna devojka, model agencije Fox, Bojana Krsmanović. Zaštitno je lice modne kuće Guess, a na ovoj fotografiji je vidimo u kreaciji njene sestre Maje Krsmanović.
 
10. Tijana Krstić


Me myself and I #tijanakrstic #logojacket #paniccollection #salonsalon #dedinje #photo @micromaniac #makeup #hair @_salonsalon
A photo posted by Tijana Krstic (@tijanakrst) on Mar 25, 2016 at 3:50pm PDT


Devojka koja je potpuno u svetu mode, kako kao model, tako i kao dizajner. Tijanu znate iz brojnih domaćih TV reklama, a takođe ona je i arhitekta. Njena kolekcija je vrlo inspirativna, elegantna i ženstvena.
 
11. Bojana Bojanić


Dress by: @ivanadjuricfashion ❤️ #MissUniverseSerbia
A photo posted by BOJANA BOJANIĆ (@bojana_bojanic) on Mar 11, 2016 at 9:39am PST


Kao što već rekoh, imaćemo i dodatak, a to je Bojana Bojanić. O Bojani sam vam već pisala na portalu magazina Lepota i zdravlje, a sada vam je ovde predstavljamo kao ovogodišnju predstavnicu naše zemlje na takmičenju za Miss Universe. Ona je veliki humanitarac i student i zaista zavređuje mesto na ovoj listi.
 
12. Sonja Pavlica


Today…purple eyes…why not
A photo posted by SONJA PAVLICA (@pavlica_s) on Mar 24, 2016 at 4:22am PDT


Sonja Pavlica se pored modelinga bavi i DJ-ingom. Naime, Sonja sa još četiri devojke čini omiljenu klubsku petorku, Girl Panic. Uživajte u Instagram profilu ove zanimljive devojke.
 
13. Jelena Matić


..spring hurry up @mirjanavujcic gorgeous dress #whatateam @schomiobradovic @abramovicm @djukaivanovic
A photo posted by Jelena Matic (@ramothjeja) on Nov 26, 2015 at 2:17pm PST


Uvek je nesvakidašnje kada čujemo da se žena koja je postala majka idalje uspešno bavi modelingom, Jelena je jedan takav primer. Na njenom Instagram profilu se upoznajte sa celom njenom porodicom, kao i sa novim uspesima na poslovnom planu.
14. Teodora Janković



A photo posted by Теодора Јанковић (@teodora_tea_j) on Feb 3, 2016 at 1:09pm PST


I za kraj, još jedna Miss U devojka, Teodora Janković. Ona je druga pratilja i predstavnica naše države na izboru za Miss Earth.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.