Inovacioni centar ETF-a dobio novu opremu vrednu 668.000 evra

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 15:47

Inovacioni centar ETF-a dobio novu opremu vrednu 668.000 evra

Vlada Srbije obezbedila je, uz podršku Evropske investicione banke novu opremu za Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta.
Dekan Elektrotehničkog fakulteta, Univerzitet u Beogradu Milo Tomašević kaže da će to pomoći da unaprede procese naučnog obrazovnog rada i naravno da imaju obavezu za  još bolje rezultate.

"Što se ETF-a tiče mi smo ponosni na to da ovde postoji sinergija širokog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << znanja i kompetenciaj iz aktuelnih oblasti, do veštačke inteligenicije i neka težnja ka izvrsnosti u nauci istraživanju", kaže Tomašević.
 Premijerka Ana Brnabić kaže da je kupljena opremu u koju je  uložieno 668. 000 evra.
"Pa sad da se zapitamo kada je pre država Srbija ulagala 668. 000 evra u opremu za mlade ljude, za ovakve centre za inivacije za fakultete kako bi pokazali da verujemo u to što rade da verujemo u njihovo znanje, da verujemo u njihov ralenat i da računamo na njih, da su oni ti koji će napraviti osnovu za naš brži i konkutentnijirazvoj u budućnosti", kaže Brnabićeva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.