Infostan: 450.000 domaćinstava izmirilo svoje obaveze u julu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan: 450.000 domaćinstava izmirilo svoje obaveze u julu

Javno-komunalno preduzeće „Infostan“ i tokom letnjih meseci beleži povećan procenat naplate, koji je dostigao 95 odsto, saopštilo je to preduzeće.

Popusti za ugrožene"Najnoviji podaci pokazuju da sve veći broj korisnika komunalnih usluga pristupa redovnom plaćanju računa. Od ukupnog broja korisnika, više od dve trećine njih, tačnije 450.000 domaćinstava, u julu je prvi put uredno izmirilo svoje obaveze i ostvarilo pravo na popust pri plaćanju," piše u saopštenju.Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << popusta, blizu 60.000 socijalno najugroženijih domaćinstava iskoristilo je subvenciju 10-50 odsto pri plaćanju potrošenih komunalnih usluga, koje im obezbeđuje Grad Beograd."Redovno plaćanje potrošenih komunalija je najefikasnije i najjeftinije, i to kako za korisnike koji ostvaruju znatna uštedu u kućnom budžetu na godišnjem nivou tako i za komunalne kuće koje isporučuju kvalitetnije usluge svim domaćinstvima u Beogradu," piše u saopštenju iz JKP „Infostan“.Reprogram dugaOsim popusta i subvencija koji se redovnim platišama unapred obračunavaju na računima, „Infostan“ ažurnim korisnicima u znak zahvalnosti za redovno plaćanje potrošenih obaveza priprema brojne pogodnosti i popuste u pozorištima, bioskopima, sportskim centrima i drugim organizacijama i ustanovama. Sve informacije o pogodnostima nalaze se na internet stranici preduzeća www.infostan.rs u delu „Kutak za redovne platiše“."Podsećamo da korisnici koji imaju neizmirene obaveze iz prethodnih 10 godina mogu da potpišu ugovor o reprogramu duga i otplati na 24 mesečne rate, uz grejs period od dve godine. Osim toga, neplaćeni računi mogu da se izmire i beskamatn."Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.