Imenovani novi direktori četiri klinike KC Srbije

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani novi direktori četiri klinike KC Srbije

BEOGRAD - Uprava Kliničkog centra Srbija (KCS) imenovala je nove direktore na četiri svoje klinike-anesteziju, pulmologiju, kardiologiju i psihijatriju.

Za direktorku Klinike za anesteziju imenovana je Vesna Bumbaširević, za direktora kardiologije Petar Seferović, pulmologije Sanja Dudvarski, a klinike za psihijatriju Nađa Marić.

Direktor KCS Đorđe Bajec je rekao na konferenciji za novinare da je iz te ustanove prošle nedelje penzionisano devet eminentnih stručnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pa su se tako otvorila nova direktorska mesta za neke od klinika.

"Našim najboljim stručnjacima koji su penzionisani prošle nedelje, a među kojima ima i akademika, vrata Kliničkog centra biće uvek otvorena. Pokušaćemo da nadogradimo njihov odlazak time što će ih zameniti kolege koje su oni godinama podučavali", rekao je Bajec.

Novi direktor kardiologije Petar Seferović je rekao da je za njega imenovanje na tu funkciju vrhunac karijere posle 35 godina rada.

"Treba da se potrudimo da više izađemo na evropsku scenu i konstantno radimo na podizanju nivoa kardiologije", rekao je Seferović.

Za zamenika direktora kardiologije imenovan je Goran Milašinović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.