Izvor: B92, 17.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imena dužnika u novinama

Smederevo -- Naplata dugovanja za iznošenje smeća u Smederevu tako je niska da Komunalac neprestano potražuje više od 70 miliona dinara.

Pola tog iznosa duguju domaćinstva. "Sve smo pokušali, ali bez značajnog efekta, tako da ćemo uskoro u štampi objaviti imena velikih dužnika iz svih kategorija korisnika. Prosečan dug građana je 300 dinara, ali nisu retki ni oni koji duguju sto puta više" izjavio je Beti direktor Komunalca Dragan Rajković.

"Komunalac na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve legalne načine nastoji da naplati dugovanja, ali naplata je spora i neefikasna čak i kad dug sudski potražujemo", dodao je Rajković i naveo da za potraživanja preko suda treba treba unapred platiti taksu, a do presude se čeka i po godinu dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.