Imena donora organa na „izvolte“

Izvor: Danas, 02.Avg.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imena donora organa na „izvolte“

Vojnomedicinska akademija u Beogradu do nedavno je donorske kartice građanima dostavljala u kovertama sa „otvorenim prozorčetom“ u kojima su se lični podaci nalazili na vidljivom mestu. Mnogi građani revoltirani su ovim činom, jer kako kažu, na taj način se oni koji žele da učine humano delo, stavljaju u neprijatnu situaciju i dovode u opasnost da im neko zloupotrebi podatke.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Imena donora organa na "izvolte"

Izvor: B92, 03.Avg.2011, 11:20

Beograd -- Vojnomedicinska akademija donorske kartice dostavljala u kovertama sa "otvorenim prozorčetom", tako da su lični podaci bili na vidljivom mestu, piše "Danas"...Mnogi građani revoltirani su ovim činom, jer kako kažu, na taj način se oni koji žele da učine humano delo stavljaju u neprijatnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.