Imate višak? Samo idete Novosadskom i sve ste rešili: Priveden zbog adrese u ličnoj karti VIDEO

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 13:39

Imate višak? Samo idete Novosadskom i sve ste rešili: Priveden zbog adrese u ličnoj karti VIDEO

Petak je poznat po gužvama u gotovo svim gradovima i to već po pravilu od jutra do mraka. Ali, da li je tako i u najdužoj ulici u Srbiji?

Gde se nalazi najduža ulica i kako je u njoj ovog petka?

Na granici Bačkog jarka i Temerina, nalazi se današnja Novosadska ulica, nekadašnja Ulica Maršala Tita, koja je stara dva veka i ima više od 900 brojeva.

Kako je najzgodnije proći kroz ovu ulicu, peške, biciklom ili autobusom?

"Biciklom pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me leđa jako bole, može biciklom, a i peške i najzdravije je, najlepše", neki su od odgovora meštana.

"Kad čovek ima prosto vremena malo da se prošeta da skida kile samo idete Novosadskom i sve ste rešili", dodaje jedna od meštanki.

Osamdesetih godina kada je ovo takođe bila najduža ulica jedan Temerinčanin je vozio auto u Beogradu, zaustavio ga je saobraćajni policajac i kad mu je video broj kuće u ličnoj karti priveo ga je jer je mislio da su saobraćajna dozvola i lična karta falcifikovane.

Opširnije pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.