Izvor: Blic, 04.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Prekidam gradnju klinike

Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kaže da će, zbog pritisaka, prekinuti gradnju klinike na svom imanju u Kačulicama.



Ilić je rekao da mora da odustane od gradnje klinike kako bi zaštitio i sebe i lekare koji je trebalo da rade na toj klinici. "Svi me napadaju. Ne valja kada gradite crkvu, gradite puteve, ne valjaju koncesije, ne valja kada se bavite humanitarnim radom. Sada ne valja ni kada gradite bolnicu, a u Srbiji više od 2.500 ljudi čeka na operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srca ili krvnih sudova, mnogi je ne dočekaju", kaže on.

Ilić je rekao će "konzervirati" radove u Kačulicama i da će gradnju, za koju je podigao kredit od pola miliona evra i uložio još sredstava za lokaciju i infrastrukturu, nastaviti kada dođu bolja vremena i kada Srbija "postane pravna država".

Upitan da li ti napadi zbog gradnje klinike imaju političku pozadinu, ministar je odgovorio potvrdno navodeći da je razlog za to njegova najava da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

Komentarišući napad na dopisnika Večernjih novosti iz Čačka Vladimira Ilića, ministar je rekao da je obezbeđenje beskompromisno i da ne dozvoljava fotografisanje čak i kada novinari kažu da su od njega dobili dozvolu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.