Do kraja godine osam parkova dobija ograđene prostore za puštanje pasa

Izvor: Studio B, 03.Okt.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine osam parkova dobija ograđene prostore za puštanje pasa

Parkovi „Bele vode", „Milutin Milanković" i „Lepi izgled" uskoro će dobiti ograđene prostore za puštanje pasa, poput prvog takvog prostora koji je izgrađen u okviru obnovljenog Tašmajdanskog parka.

Do kraja godine planirano je da se izgradi osam takvih prostora, a tri parka („Bele vode", „Milutin Milanković" - nekadašnja „Stara Zvezdara" i „Lepi izgled" u Sarajevskoj ulici) prva su koja će dobiti prostore za slobodno puštanje pasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
U planu je da se ti prostori izgrade i u parku „Mali Kalemegdan", Karađorđevom, Čuburskom, kao i na zelenim površinama u Ulici Tadeuša Košćuška i u Pančićevoj ulici.

Nova gradska odluka o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca predviđa da se tokom dana jedino u tim prostorima psi puštaju sa povoca i slobodno šetaju, a u okviru tih prostora nalaze se i rekviziti koji služe kućnim ljubimcima za igranje i vežbanje.

Gradnjom ovih zona grad Beograd pokazuje da brine o sigurnosti Beograđana i njihovih kućnih ljubimaca, kao i da obezbeđuje adekvatan i siguran prostor za igru pasa i druženje vlasnika i kućnih ljubimaca.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSAM PARKOVA DOBIJA OGRAĐENE PROSTORE ZA PUŠTANJE PASA

Izvor: Kurir, 03.Okt.2011

BEOGRAD- Parkovi „Bele vode”, „Milutin Milanković” i „Lepi izgled” uskoro će dobiti ograđene prostore za puštanje pasa, poput prvog takvog prostora koji je izgrađen u okviru obnovljenog Tašmajdanskog parka...Do kraja godine planirano je da se izgradi osam takvih...

Nastavak na Kurir...

Nove igraonice za pse

Izvor: Press, 03.Okt.2011

Parkovi "Bele vode", "Milutin Milanković" i "Lepi izgled" uskoro će dobiti ograđene prostore za puštanje pasa, poput prvog takvog prostora koji je izgrađen u okviru obnovljenog Tašmajdanskog parka.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.