Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Jurić ličnost godine u izboru NIN-a

Predsedniku fondacije "Tijana Jurić", Igoru Juriću, večeras je na svečanosti u Jugoslovenskoj kinoteci uručena NIN-ova nagrada "Ličnost godine".

Tijani mogu samo da obećam da moja borba neće prestati dokle god budem živ, jer želim da se borim za svako dete, kazao je Igor Jurić, otac Tijane koja je ubijena 2014. godine.

Nagradu Igoru Juriću uručila je prošlogodišnja dobitnica Branislava Kostić iz Leskovca.

Jurić je napomenuo da je sanjao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bude u društvu dobitnika NIN-ovih nagrada i da mu se taj san ostvario.

"Sada sam ovde. Svi dobitnici nagrade u prošlosti zaslužili su je radom, ponašanjem, životom, a ja sam nagradu dobio zahvaljući mojoj Tijani. Nisam uspeo da je sačuvam, ali želim da joj se odužim i idejom da svi možemo da se okupimo oko ideje da nam država bude bezbednija i bolja" kazao je Jurić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.