Izvor: Blic, 14.Jan.2024, 16:12

"IZVOLI, SEDI PREVARANTU" Rat meteorologa u programu uživo! Nedeljko Todorović video da Ristić ulazi u studio, pa BURNO REAGOVAO i otišao! (VIDEO, FOTO)

Već danima sukob srpskih meteorologa ne prestaje da intrigira javnost. U narodu poznati prognozeri Đorđe Đurić, Ivan Ristić i Marko Čubrilo, koji po vokaciji nisu meteorolozi, ali se dugi niz godina prilično precizno bave ovom oblašću, "popili su tužbu" zbog javnog nastupanja i iznošenja svojih prognoza, jer "nisu školovani za meteorologe, već su zaljubljenici u istu". Iako se mislilo da će se ova situacija brzo smiriti i da će doći do pomirenja "školovanih i neškolovanih", bura izgleda ne prestaje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.