IZDATO UPOZORENJE: Stižu PLJUSKOVI PRAĆENI GRMLJAVINOM, ovaj deo Srbije prvi na udaru! (TABELA)

Izvor: BKTV News, 21.Maj.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDATO UPOZORENJE: Stižu PLJUSKOVI PRAĆENI GRMLJAVINOM, ovaj deo Srbije prvi na udaru! (TABELA)

Iz kuće samo ko mora!

Prema najavama meteorologa do 13 časova na jugoistoku i jugozapadu ponegde kratkotrajna kiša ili plјusak.

FOTO: Printscreen RHMZ

Od sredine dana i u ostalim krajevima moguća pojava pljuskovia praćena grmljavinom. Vetar slab, u košavskom području umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša od 22 do 27 stepeni, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17 , najviša od 23 do 27 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA UTORAK

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Reumatski bolovi i neanica su mogući kao meteoropatske reakcije. Preporučuje se povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.