IZDATO UPOZORENJE: Stiže NAGLO ZAHLAĐENJE I SNEG, evo tačno i kada (TABELA)

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDATO UPOZORENJE: Stiže NAGLO ZAHLAĐENJE I SNEG, evo tačno i kada (TABELA)

Izdato upozorenje!

Prema najavama meteorologa do 17 časova ponegde sbava kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Na širem području Beograda kratkotrajni plјuskovi. Do kraja dana temperatura do 18 stepeni.

FOTO: Printscreen RHMZ

Od nedelјe, 18. marta, jače zahlađenje, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u prvoj polovini sedmice susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, navodi se na sajtu RHMZ-a.

Meteorolozi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su izdali i hidrološko upozorenje zbog porasta vodostaja na pojedinim rekama.

"Na Savi kod Šapca 17/18. marta vodostaji će se približiti granici vanredne odbrane od poplava, a kod Sremske Mitrovice granici redovne odbrane od poplava", navodi se na sajtu RHMZ-a.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ne pakujte zimsku garderobu: Stiže nam novi LEDENI TALAS, a evo i od kog datuma

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018

Spremite se..Ako ste mislili da je sa zimom gotovo - prevarili ste se! Ne pakujte još zimsku garderobu i obuću, stiže nam ponovo sneg i u gradovima!..Pročitajte i:..RHMZ izdao je upozorenje na osetno hladnije vreme, najavljujući ga od nedelje...- Od nedelje, 18. marta, jače zahlađenje, u brdsko-planinskim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.