Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 14:42

IZ RUMUNIJE STIŽE NEVREME S GRMLJAVINOM Kiša samo što nije, ovi delovi Srbije najviše na udaru: Na snazi žuti meteoalarm!

Danas je u Srbiji sunčano i toplo, uz temperature iznad 25 stepeni, ali jedan deo zemlje naći će se uskoro na udaru pljuskova sa grmljavinom. Grmljavinski sistemi iznad Rumunije premeštaju se u severoistočnoj visinskoj struji prema Srbiji, odnosno prema njenom severoistočnom delu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija će uskoro biti "pogođena": "U naredna dva sata..."

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Danas će u Srbiji biti sunčano i toplo, uz temperature iznad 25 stepeni, ali jedan deo zemlje naći će se uskoro na udaru pljuskova sa grmljavinom...Grmljavinski sistemi iznad Rumunije premeštaju se u severoistočnoj visinskoj struji prema Srbiji, odnosno prema njenom severoistočnom delu..."U naredna...

Nastavak na B92...

Stiže nevreme iz Rumunije: U ovim delovima Srbije će se sručiti kiša, na snazi žuti meteoalarm!

Izvor: 24sedam.rs, 22.Maj.2023

Prvi na udaru naći će se jugoistočni deo Banata, Podunavlje i Braničevski okrug

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.