Izvor: Blic, 01.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEKOLIKO SEKUNDI ODNESU MILIONE Ovo su neverovatne pljačke zbog kojih je za "Pink Pantere", lopove dijamanata, ČUO CEO SVET (VIDEO)

Suđenjem petorki koja je ukrala nakit vredan sedam miliona evra iz kolekcije katarskog šeika, pljačka, koju su mediji opisivali kao spektakularnu, dobila je svoj epilog, ali je grupa "Pink Panter" ponovo postala interesantna javnosti - kako zbog svog načina rada, tako i zbog izuzetno vrednog i skupocenog plena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA PAR SEKUNDI OTMU MILIONE! Spektakularne PLJAČKE zbog kojih je CEO SVET čuo za "Pink Pantere" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 06:34

Svetsku slavu, "panteri" su dobili u martu 2014. kada su opljačkali čuvenu juvelirnicu "Le supre-diamant couture de Maki"...Suđenjem petorki koja je ukrala nakit vredan sedam miliona evra iz kolekcije katarskog šeika, pljačka, koju su mediji opisivali kao spektakularnu, dobila je svoj epilog, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.