ISTINA O TREĆEM ČOVEKU SRUŠIĆE SVE KOCKICE NAŠEG DETINJSTVA: Poznata voditeljka otkrila da je na TRAGU JOŠ JEDNOM ZLOSTAVLJAČU!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021, 21:02

ISTINA O TREĆEM ČOVEKU SRUŠIĆE SVE KOCKICE NAŠEG DETINJSTVA: Poznata voditeljka otkrila da je na TRAGU JOŠ JEDNOM ZLOSTAVLJAČU!

Voditeljka Jovana Jakić je otkrila da je ušla u početnu fazu istraživanja i za treću osobu zlostavljača, koja je bila junak našeg detinjstva. Ona je u emisiji "Posle ručka" rekla da pored Mike Aleksića i Bate Miladinovića postoji još jedna osoba koja je privođena, ali da nailazi na zid u potrazi za informacijama.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NA SNIMANJU JE POKUŠAO JEZIVU STVAR SA DEVOJČICOM: Poznata voditeljka iznela šokantne detalje o Miroslavu Aleksiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 19:05

Voditeljka Jovana Jakić otkrila je detalje o Aleksiću, njegovom mentoru Bati Milutinoviću, ali i trećem čoveku kojeg nije imenovala..Nakon što je glumica Milena Radulović optužila Miroslava Aleksića za silovanje, voditeljka Jovana Jakić otkrila je detalje o Aleksiću, njegovom mentoru Bati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.