Izvor: Danas, 15.Nov.2023, 08:18

INTERVJU Nebojša Zelenović: Šta reći o čoveku koji se useljava u basnoslovno vredan stan dok bombe padaju 1999. godine, a narod gine

"Lista Srbija protiv nasilja je lista za pobedu normalnog života u celoj Srbiji. Borba protiv nasilja je naš prvi cilj, razlog zbog kog smo se okupili i razlog našeg postojanja kao koalicije. Ujedinili smo se sa građanima na ulici da stanemo na put daljem urušavanju sistema i vrednosti kpoje su temelj civilizovanog života. U opasnosti je celo društvo i država. Zato ujedinjeni izlazimo na izbore 17. decembra da se zajedno izborimo za Srbiju bez nasilja", kaže u intervjuu za Danas Nebojša Zelenović, lider stranke Zajedno.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zelenović: Glasajte za 'Srbiju protiv nasilja', ovog puta neće izostati 6. oktobar

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2023

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović pozvao je danas građane da glasaju za izbornu listu "Srbija protiv nasilja" na izborima 17. decembra, navodeći da to nije "prosto političko izjašnjavanje", već "velika borba za normalan život", kao i da "ovog puta neće izostati '6. oktobar'".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.