Izvor: Danas, 03.Jul.2023, 07:13

INTERVJU Miloš Jovanović, lider Novog DSS:Jedini legitimni zahtev bio bi ostavka Vučića

„Vučiću odlazi!” – jedini je legitiman zahtev. To je zahtev Novog DSS i srpske koalicije NADA još od početka godine, a to je postao i zahtev građana. Žao mi je što se on nije valjano artikulisao tokom protesta građana, jer je odlazak Aleksandra Vučića preduslov za normalizaciju srpskog društva, srpske demokratije i očuvanje srpskih nacionalnih interesa", kaže u razgovoru za Danas Miloš Jovanović, lider i poslanik Novog DSS.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Važno je da protesti prežive leto, odlazak Vučića preduslov za demokratiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2023

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je da je jedini legitiman zahtev protesta građana odlazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da mu je žao što taj zahtev "nije valjano artikulisan".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.