Izvor: Blic, 27.Dec.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA LINIJI BEOGRAD-ZAGREB Dečak se PET SATI vozio između točkova, a onda izašao krvav i prljav

Dečak star oko 12 godina sakrio se juče ispod poda autobusa na liniji Beograd - Zagreb, i čitavih pet sati izdržao da ne upadne među točkove i tako strada. Kada više nije mogao da izdrži, počeo je da udara u pod, nakon čega je vozač stao, a zaprepašćeni putnici uskoro su ugledali dečaka koji se tetura na auto-putu.

Kako piše Slobodna Dalmacija dečak se, prema izjavama svedoka, provukao ispod autobusa prevoznika "Čazmatrans" i "smestio" se ispod poda, gde je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati rizikovao život kako bi došao do Zagreba. Samo pukom srećom nije pao među točkove i poginuo.

Temperature su bile veoma niske, a dečak je trpeo na licu čađ, prašinu i udare vode s kolovoza.

Koliko se grčevito držao svedoče i njegove krvave ruke...

- Bus je iz Beograda krenuo u 11.30 sati. Prošli smo Kutinu, a negde pre Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najpre slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk zaustavili smo autobus. Čim je autobus stao mali je sav prljav izašao između dela za točkove. Teturao je, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav kao da mu je neko ugljem namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta - ispričao je za "Slobodnu" Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.

- Dečak je jako mršav. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku stanicu i uzeli smo mu hranu i piće. Ne znam kako je izdržao - napominje Nežić.

"Slobodna Dalmacija" zatražila je i komentar iz "Čazmatransa".

- Možemo potvrditi da se navedeni događaj dogodio. Dečak je ušao u Beogradu ispod autobusa, obuhvatio je rukama i nogama osovinu koja spaja zadnje kotače i tako se držao neverovatnih pet sati. Najpre je jedna gospođa čula lupanje, te je pitala vozača je li nam autobus u kvaru. Ali to je bio novi autobus. Potom se čulo i zapomaganje, pa je vozač zaustavio vozilo. Ali to nam nije prvi slučaj, slično nam se nedavno dogodilo na liniji između Podgorice i Dubrovnika - kaže Dražen Pavlović iz uprave "Čazmatransa".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA OD BEOGRADA DO ZAGREBA Dečak se PET SATI vozio između točkova, a onda izašao krvav i prljav

Izvor: Blic, 27.Dec.2017

Dečak star oko 12 godina sakrio se juče ispod poda autobusa na liniji Beograd - Zagreb, i čitavih pet sati izdržao da ne upadne među točkove i tako strada. Kada više nije mogao da izdrži, počeo je da udara u pod, nakon čega je vozač stao, a zaprepašćeni putnici uskoro su ugledali dečaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.