I most pod vodom

Izvor: Politika, 07.Nov.2009, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I most pod vodom

Arilje – Crpna stanica vodosistema "Rzav" u Ševelju kod Arilja, iz koje se snabdeva oko 250.000 stanovnika ovog dela Srbije, poplavljena je u petak uveče. U slivu reke Rzav u petak je palo oko 50 litara kiše po kvadratnom metru i nadošla bujičarka, kojom je najveći talas prošao u subotu ujutro između pet i šest sati, prodrla je u crpnu stanicu, zatim motel "Mlinarev san" u blizini i poplavila oko 50 kuća u Arilju i hiljade hektara oranica... (Autor - )

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Vodena stihija u zapadnoj Srbiji

Izvor: Press, 07.Nov.2009

Nabujala voda koja se u noći između petka i subote izlila iz rečnih korita nanela je ogromnu štetu delovima Užica, Požege i Arilja, a bez vode za piće ostalo je nekoliko gradova u zapadnoj Srbiji .Najteže su stradala sela Prijanovići i Tatojevići...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.