Izvor: B92, 13.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I hotelijeri donatori krvi

Beograd -- Akciji "Ulepšajte dan..." u Beogradu danas pridružili se zaposleni u hotelu "Moskva", a akciju je podržao i glumac Boda Ninković.

"Mi smatramo da je to jedan sjajan gest kojim i hotelijeri treba da se pridruže i da pokušamo i druge beogradske hotele i njihov menadžment i zaposlene da animiramo da učestvuju u ovoj akciji i da pomognu ljudima kojima je krv potrebna", rekao je Veljko Kadijević, predsednik Upravnog odbora hotela "Moskva".

Glumac Boda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ninković kaže da je i ranije davao krv. "Nije za mene ovo nikakva novina, prosto, da obrazlažem zbog čega ovo radim. Neophodna stvar, zaista. Nekome može da znači toliko, a meni, evo nekih petnaestak minuta od mog posla ili slobodnog vremena."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.