I Kosjerić na udaru nevremena, bujica oštetila puteve

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kosjerić na udaru nevremena, bujica oštetila puteve

Materijalna šteta ogromna, ljudi očajni!

Nevreme koje je pogodilo opštinu Kosjerić u popodnevnim satima oštetilo je putnu infrstrukturu, a gradske ulice su bile poplavljene.

"Bujica je za kratko vreme napravila potpuni haos. U Brajkovićima i Galovićima voda je odnela puteve koje smo u prethodna dva meseca sanirali. Veliki trud nestao je za kratko vreme, a da ne pominjem materijalne troškove", kaže Žarko Đokić, predsednik ove opštine za "Glas zapadne Srbije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
On kaže da je putna infrastruktura, usled bujičnih voda znatno oštećena i u gradu.

"Pod vodom su bile i centralne ulice u Kosjeriću, dok je jedan deo Cementare takođe bio pod debelim slojem vode", dodaje Ðokić.

Kosjerić je samo jedna od opština koju je zadesilo nevreme poslednjih dana. Bujični potoci napravili su ogromnu štetu u Ivanjici gde je na teritoriji cele opštine proglašena vanredna situacija.

Prema najavama meterologa, sutra će u zapadnoj Srbiji, ali i Šumadiji, Pomoravlju, Jugozapadnoj Srbiji i područja Kosova i Metohije na snazi biti narandžasti meteo alarm.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.